America

A kriptotél ellenére az emberek nagy része nem válik meg kriptovalutáitól

Bitcoin tokens are emberek számára, not megváljanak tőle. Sokan vannak, akik ragaszkodnak hozzá, es nem engedik el azt, még akkor sem, mikor már minden reménytelennek látszik. Ezeket az embereket a kriptoközösség koaláknak hívja.

Egy nemrégiben megjelent kutatás azt állítja, hogy a kereskedők közel 55%-aa hatalmas eladások ellenére is megtartotta digitális eszközeit az elmúlt hetekben. 多くの場合、45% döntött amellett、hogy megválik kriptobefektetései nagy részétől、míg 26% egyszerűen eladta mindenét. A fennmaradó 20% pedig úgy döntött, hogy vagyonának csak egy kis részétől szabadul meg.

A felmérésben továbbá 4466, nagyrészt kisbefektetőt kérdeztek meg, akiknek a 78%-a azt válaszolta, hogy a kriptotél semmilyen negatív hatással nem volt. Ez azt jelenti, hogy ők továbbra は vásároltak és befektettek kriptóba、akárcsak korábban です。

Valójában nagyon nehéz hosszú távra tervezni a kriptovaluták piacán, mivel az rendkívul volatilisnek mondható. Ezzel együttigazi kihívás、hogy ne adjuk el meglévő digitális eszközeinket、mikor a piac összeomlik、vagy az árfolyam kedvez a számunkra. Azonban sok befektető, a koalák úgy döntenek, hogy még nincs itt az ideje az eladásnak, nem esnek pánikba, mikor mások már igen, hanem kitartanak.

A bitcoin olyan kriptovalutanak számít, amit az emberek bátran vásárolhatnak és megatarthatnak It’s akár hosszú időn keresztül. kriptopiac erőteljes ingadozása ellenére a koalák nem hajlandóak megválni szeretett eszközeiktől.

Július hónapot figyelembe véve a piacra a gyors árfolyamnövekedés volt jellemző, emellett a befektetők is érdeklődőbbek voltak. világ legismertebb kriptovalutájával 24 $560 Kale Lehet Kereskeni.

https://www.bitcoinbazis.hu/a-kriptotel-ellenere-az-emberek-nagy-resze-nem-valik-meg-kriptovalutaitol/ A kriptotél ellenére az emberek nagy része nem válik meg kriptovalutáitól

Show More
Back to top button