America

Ajándék bitcoinnal akar új ügyfeleket szerezni a japan óriasbank

Shinsei Bank vagyripple-t ajándékoz az ügyfeleinek with $60 Bitcoin.

Regi bank új modszerekkel

Japan egyik vezető nagybankja, a Shinsei, szokatlan módszerhez folyamodott az ügyfelek megszerzéséhez. The mind of the bank will change your life and change your life. , regnepserv is a digital value.

Bank két kampánnal is igyekszik a leendő ügyfelei kedvében járni. Az akciók idén augusztus 10-től egészen október 31-ig tartanak majd. egy nyilatkozatban tette közzé a Shinsei.

Számlanyitasi akció

a jutalom kriptó azonban csak a megadott feeltetelek mellett jár az új klienseknek. A számlanyitas után a bank internetes felületére be kell lépnie az ügyfélnek. I think. Többek között az új ügyfelet kötelezik arra, hogy megatározott összegű betétet hozzon létre, valamint a számlára érkezzen be a fizetése.

Kripto lotto a betéteseknek

Természetesen a bank a betétesekről se feledkezik meg. Az új szerződőknek meghatározott összegű lekötött betéttel kell rendelkezniük ahhoz, hogy részt vehessenek a sorsoláson. a kripto lottón 1300 betétest sorsolnak majd ki, akik közül a feetzerencsésebb 100 nyertes 10000 jen értékű kuponnal lesz gazdagabb. A nyereményt az SBI VC Trade tőzsdén keresztül tudják majd beváltani.

Japan és a kriptovaluták

These data correspond to numeric values. Japan is világelsők között van a kriptovaluta kereskedés terén. Az idén tavasszal az ország fővárosa, Tokió, lett a világ negyedik leginkább kripotbarát városa. CBDC Pilot Meguiz BucotThe most popular in Japan is Crypto Crypto Kozul Vologatank.

https://www.bitcoinbazis.hu/ajandek-bitcoinnal-akar-uj-ugyfeleket-szerezni-a-japan-oriasbank/ Ajándék bitcoinnal akar új ügyfeleket szerezni a japan óriasbank

Back to top button