America

Celsius arapitja a csőd előtt kiutalt ten million dollars magának

Celsius Arapitoja A Jelentesek Sherinto A Kiphizetesek Realitasa Erto Meji Djokola Oseget Kiutart a Chegu Kontohara Sajat Maganak.

Még egy het sem telt el azóta, hogy Mashinsky lemondott vezérigazgatói posztjáról, egy új beszámoló meglehetősen érdekes dolgokra világított rá. kriptovaluta-kölcsönző az eszközök befagyasztását megelőzően 10 ミリオン ドルラーニー osszeget utalt ki egyharmadikfélhez tartozó számlára。

In 2022, Alex Mashinsky-hez tartozik és az utalást májusában bonyolította le.

$44 Million CryptoEscos Acquires Celsius Naru, Mashinski S Ksaraja Turajidnaban Alu.

Tudniillik, December 12, 2022 Omino’s Essetamikor isszélsőleges piaci körülményekre」 hivatkozva a Celelsia Network egyszerűen leállította a kifizetéseket. Ezen húzásával a platform a platform 1,7 millió felhasználót károsított meg, akik bizonytalan ideig nem férhetnek hozzá eszközeikhez. Ezt követően a vállalat csődeljárást kezdeményezett, miközben 5,5 億ドル tartozott ugyfeleinek és hitelezőinek.

Celsius alapítója sajnálja, hogy ilyen pénzügyi helyzetbe került a cége

Mibel of Mashinsky t es tersait Atobis Garas ala Vetet a Seg Fizet Skeptelenne Wald of the Celcius Hoz Tartso Fedezetren Hiterezok Bizot Saga (UCC).

セルシウスのアラピトジャ オンケント számolt は kiutalásról s elmondta であり、hogy előre eltervezte az összeg felvételét és annak 80%-át adókötelezettségének kiegyenlítésére használta fel. A fennmaradó 20% pedig a cég saját tokenjében, a CEL-ben került átutalásra. A rendelkezésre álló információk szerint az elemelt összeg vagyontervezéshez köthető.

Ez a felfedezés részletekbe menő vizsgálatot von majd maga után s felveti a kérdest, hogy vajon Mashinsky tudott-e arról, hogy a Celsius rövidesen elér majd arra a pontra, amikor a felhasználók nem lesznek képesérek hozzézé.

A szóban forgó eszközök egyébként egészen addig befagyasztva maradnak, mig a Szövetségi Igazságügyi Minisztérium szakemberei be nem fejezik a szükséges vizsgálatokat.

Celsius Targyaratha október 6-án, azaz csütörtökön folytatódik majd, ahol Mashinsky tranzakciói kerülnek majd terítékre.

https://www.bitcoinbazis.hu/a-celsius-alapitoja-a-csod-elott-kiutalt-10-millio-dollart-sajat-maganak/ Celsius arapitja a csőd előtt kiutalt ten million dollars magának

Show More
Back to top button