America

Eltávolíthatja a Google és az Apple a Twittert a alkalmazásáruházból

Az alkalmazásáruház góréi, az Apple, a Google Play és az Amazon egy jelentés szerint mind úgy dönthetnek, hogy a Twittert eltávolítják az applikációk közül, miután az új tulajdonos, Elon Musk elkötelezte magát a szalleógsz.

Phil Schiller, az Apple vezetője minden la that ok nelkül deaktiválta Twitter-fiókját napokkal azután, hogy Donald Trumpot visszaállították a platformra.

a Fast Company Gelentese Cherindt “Musk veszélyes játékot játszik, amly a játék végét jelentheti az általa eppen megvásárolt platform számára” A cikk hozzátette, hogy Musk a gylölködő tartalmaknak szabad utat adhat, de akkor lekerülhet az alkalmazásboltok “Porcairo”.

The Twitter app provides the latest technical information. Musk Kilgutha a közösségi media moderátorainak tetemes részét. Fast Company is Apple-t’s Megacherest, Google-t is Amazont’s, hogy megkérdezze tőlük, valóban el kívánják-e távolítani a népszerű appot, de egyikük sem válaszolt.

a cikk megjegyzi, hogy mind a parler, mind a Truth Social ki volttilva a nagy alkalmazásáruházakból, ezért a végén arra kényszerültek, hogy beleegyezzenek a drakói moderálási irányelvekbe.

Bár az elég valószínűtlen, hogy a Twitter is erre a sorsra jut, a “kapuőrök” követhetik a hirdetők példáját, és nyomást gyakorolhatnak Muskra, hogy szigorúbb cenzúrát vezessen be, ezzel is vakvágányra küldve a milliárdos egyértelmű célját, hogy “kiszabadítsa a madarat” es visszaállítsa a valódi szólásszabadságot.

Tekintettel arra, hogy az Apple valószínűleg szintén nagy részesedest kap a Twitter új, 8dolros előfizetéses szolgáltatásál, pénzügyi indíték is fennáll, hogy jó kapcsolatot ápoljon Muskkal.

Úgy tűnik, a hisztéria nagy resze azon alapul, hogy Musk engedélyezte a platformon igazságtalanul letiltott vagy felfüggesztett fiókok visszatérését.

Maga Tramp is the platform, the latest retejeest quertet, in various situations, Akik Atoll Tartanak, Hoogie Elfzitik A Huttlemat as Erentetes Nezetek Valo Hangok Realitasa Ferret.

https://www.bitcoinbazis.hu/eltavolithatja-a-google-es-az-apple-a-twittert-az-alkalmazasaruhazbol/ Eltávolíthatja a Google és az Apple a Twittert a alkalmazásáruházból

Back to top button