America

McAfee lett volna Satoshi Nakamoto?

John McAfee is Bitcoin mega-kotoja. Ezt állítja egy TikTokon arcoskodó kriptoinfluenszer, aki Harry the Soul Coach-nak nevezi magát.

Az influenzazer azt állította nemrég: Ha visszamegyünk a múltjába, 1987-ben ő hozta létre a McAfee nevű internetes biztonsági szoftvert. Tehát már akkor is rendelkezett hátsókapu hozzáféréssel.

Ennél már csak az az érdekesebb, hog a TikToker szerint McAfee még életben van.

John McAfee és az osszeesküvés-elméletek

Often néhány igen vad felvetés azzal kapcsolatban, hogy ki hozta létre a Bitcoinant – elég csak az önjelölt Faiketoshi Craig Lytra gondolni, vagy Elon Muskra – talán ez eddig az egyetlen, mely mindenki fantáziáját némiképp megmozgatja.

YouTube számos korábbi interjú található McAfee-vel, amelyek valóban azt bizonyítják, hogy nagyon alapos ismeretei voltak a blokkláncról, es mindig is komoly erzelmeket táplált a kriptovaluták iránt.

Eddie, Delphi Medianak adott interjúja során McAfee ugy fogalmazott:

“Brock Clanka Zuel Sooryan Technolia, Had Seleg Fekete Program Jabolus Zalmagic’s Colmany Baggy Lai Bor Baggy Like Nem. Nem az IBM-től, a Microsofttól, a az Apple-től, a Samsungtól vagy más vállalattól származik. És a technologia nagyjából nyilt forráskódú – bárki számára elérhető. Ez egy megatározó pillanat az emberi elme fejlődésében. A blokklánc első felhasználási területe a kriptopénz volt. クリプトペンス エルソー アルカルマザサ ペディグ ビットコイン ボルト, amely már messze, messze túlélte a várható élettartamát De nincs magánélet.

McAfee may be experiencing issues for all users. 「Bitcoin volt az を作成し、darkweben az emberek fizetségként elfogadtak を送信します。 a bűnözők mindig elsőként fogadják el az új technológiákat. Úgy értem, amikor megjelent a telefon, kik voltak az első használói? マフィア! Országos telefonrendszerük volt, hogy országos szinten koordinálni tudják a bűncselekményeket. Így a bankrablások a 30-as évek elején megtízszereződtek!

McAfee továbbiakban azt állította, hogy a Monero titkoscoin jobb alternatívája a bitcoinnak.

TikTok influencer Harry szerint John McAfee azért hozta létre a bitcoint, hogy figyelje, mit csinálnak a bűnözők. “McAfee elkapta őket!”

A TikToker arra hívta fel a figyelmet, hogy McAfee gyakran mondogatta, hog a víruskereső szoftverén keresztül megfigyelheti a kormányzati ügynököket.

További kapcsolódó cikkeink:

https://www.bitcoinbazis.hu/ujabb-vad-allitas-latott-napvilagot-mcafee-lett-volna-satoshi-nakamoto/ McAfee lett volna Satoshi Nakamoto?

Show More
Back to top button