America

NFT alkotásokat mintelhetnek a Sberbank blokklánc platformján a felhasználók

Az orosz Sberbank NFT alkotások mintelését teszi lehetővé a saját blokklánc platformján az utolsó negyedévtől kezdődően.

Anatolij Popov jelentette be a bank elnökhelyettese, Anatolij Popov jelentette be a Vlagyivosztokban rendezett Keleti Gazdasági Fórumon. Heliette Token Keto List.

Popov megjegyezte, hogy a kezdeményezés újdonság a bank számára, és ezért a rajt előtt számos tesztet kell elvégezniük.

Az 50 százalékban állami tulajdonú Sberbank azt követően hozta létre a blokklánc platformját, hogy idén márciusban engedélyt kapott az orosz jegybanktól digitális pénzügyi eszközök kibocsátására. A platform jelenleg csak jogi személyek számára érhető el, de 2022 utolsó negyedévében magánszemélyek is hozzáférést kapnak, és bárki számára elérhető lesz – a megfelelő kritériumok teljesítése után – a digitális pénzügyi eszközök kibocsátása, vásárlása és eladása.

Majusuban a Varalaralat Samala Rekhetve Tettek a Hatarios Oros Jogzabarryok Artar Megengedett Modon Pentskovetelesuket Igazoro Digitalis Penzji Estukozok Kiboxarthasat, Azok Vasarrasat Es a Veluk Valyuk. A digitális penzügyi eszközök fogalmát még 2021 januárjában vezették be az orosz jogszabály rendszerbe.

Popov állítása szerint korlátozottan, de van kereslet az NFT-kre, miközben az RBC portálnak MegjejesteArra is rámutatott, hogy az NFT-k bevezetése számos megválaszolandó kérdést vet fel, többek között a tokenek által képviselt tartalommal kapcsolatban.

Oroszországnak még nem sikerült átfogóan szabályoznia a kriptovalutákat, mivel a jelenlegi törvény elsősorban azokra a coinokra es tokenekre vonatkozik, amelyeknek van kibocsátója. A következő hónapokban a Duma felülvizsgálja a digitális valutáról szóló új törvényét. Miközben a legtöbb kormányzati intézmény egyetért abban, hogy az orosz rubel legally.

https://www.bitcoinbazis.hu/nft-alkotasokat-mintelhetnek-a-sberbank-blokklanc-platformjan-a-felhasznalok/ NFT alkotásokat mintelhetnek a Sberbank blokklánc platformján a felhasználók

Show More
Back to top button